Hjem > Overnatting > Lifjelltunet Hyttepark


Varierte overnattingsmuligheter på Lifjell


  Lifjelltunet er en hyggelig og svært familievennlig hyttegrend. Den flotte solrike beliggenheten med utsikt over Telemarks fjelllandskap, gjør Lifjelltunet til et perfekt utgangspunkt for både for fjellturer eller opplevelsseturer i Midt-Telemark. Det er kun 12 km til handelsstedet Bø med alle servictilbud. På området er det et servicebygg med resepsjon og en butikk hvor man kan få kjøpt en del matvarer mv, toalettsaker, brus/mineralvann, sjokolade, sigaretter mv. Det er også internettilgang, vaskemaskin og badstue i servicebygget. De som leier har tilgang til vårt treningsstudio "Fjellsvetten"

  Vi har 4 ulike kategorier hytter. Velg selv om du vil leie hytte med 2 eller 3 soverom - med høy eller normal standard. 

  Fantastisk fjellterreng med flotte turmuligheter rett utenfor døren! Alpinanlegg i umiddelbar nærhet.

  Ta en titt på området og våre hytter/fasiliteter på 360-graders bilder her:

  http://www.virtualtours.dk/Hosting/Norway/Lifjell/lifjelltunet.html

  For booking - ring 35 95 34 55 eller send epost til  postSPAMFILTER@lifjelltunet.no <postSPAMFILTER@lifjelltunet.no> (Fjern SPAMFILTER fra adressen). Adresse: Krintovegen 70, 3804 Bø i Telemark 

  Lifjelltunet Hyttepark

  Koselige hytter med 3 soverom og høy standard. 1 soverom med dobbeltseng, et med familiekøye og et med vanlig køyeseng.   Alle fasiliteter inklusive oppvaskmaskin i hytten. (Eksempelbilde)

  Pris kr. 1900 per døgn

  Koselige hytter med 2 soverom og høy standard. 1 soverom med dobbeltseng og et med familiekøye.  Alle fasiliteter inklusive oppvaskmaskin i hytten. (Eksempelbilde)

  Pris kr. 1750 per døgn

  Koselige hytter med 3 soverom og normal standard. 2 soverom med dobbeltseng og et med køyeseng.  Alle fasiliteter, men ikke oppvaskmaskin i hytten. (Eksempelbilde)

  Pris kr. 1700 per døgn

  Koselige hytter med 2 soverom og normal standard. 1 soverom med dobbeltseng og et med køyeseng.  Alle fasiliteter, men ikke oppvaskmaskin i hytten. (Eksempelbilde)

  Pris kr. 1600 per døgn  Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.